0
ATP

ŽESTOKA PROZIVKA: Direktor Mastersa u Rimu nazvao Federera kukavicom

Objavljeno: 13.04.17 u 19:56

Švajcarski teniser će ove godine propustiti turnir u prestonici Italije, a ta njegova odluka izazvala je reakcije kod organizatora turnira.

Rodžer Federer na početku nove godine igra kao preporođen i mnogi su očekivali da bi on možda ove sezone mogao da prekine niz neuspeha u Italiji.

Trofej sa Mastersa u Rimu jedan je od retkih koje Federer ne poseduje u svojoj bogatoj riznici, a direktor ovog turnira Anđelo Biangi smatra da su Švajcarcu dojadili neuspesi u „večnom gradu“ te da je preskočio nastup u strahu od novog kraha.

-Ja sam veliki fan Rafaela Nadala, a Federer ne dolazi jer je svestan da ne može do titule. Dva puta je ovde gubio od Nadala u finalu, jednom je imao i dve meč lopte, ali turnir je veći od bilo koga-, Izjavio je Binagi za „Korijere delo sport“.

Federer je do sada stizao u četiri navrata do finala u Rimu, međutim za sada nije imao sreće da ga osvoji. Možda je propusti najbolju priliku da to nadoknadi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter