0
Dejvis kup

FRANCUZI ŽELJNI OSVETE: Igrao Đoković za Srbiju ili ne mi želimo da idemo do kraja!

Objavljeno: 10.04.17 u 20:15

Seletkor Dejvis kup reprezentacije Francuske, Janik Noa, pun je samopozdanja u pogledu plasmana njegovog tima u finale.


U reprizi begradskog finala iz 2010. godine, „tikolori“ će od 15. do 17. septembra ugostiti Srbiju, željna revanša za bolan poraz iz prethodng susreta.

Francuzi su se nakon pobede nad Britancima odmah preusmerili misli na našu reprezentaciju a njihov selektor, Janik Noa uveren je da njegovi igrači mogu na trijumfa u ovom susretu.

On navodi da je njemu i njegovovom timu potpuno sve jedno preko koga će morati da pređu do svog konačnog cilja, odnosno osvajanja popularne „salatare. Ne brine ih nit ošto bi na tom putu mogao da im se nađe i jedan od najboljih tenisera današnjice, Novak Đoković.

– To je ostvarenje sna, to smo hteli i već razmišljamo da li možemo sa njima da igramo na otvorenom. Iskreno, ne zanima me da li će Novak Đoković igrati ili ne! Dok on završi US open mi ćemo imati dovoljno vremena da se spremimo za šljaku. Idemo na pehar, nije ni važno ko je na našem putu – rekao je Janik Noa

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter