0
ATP

FOTO: STARSPORT

MASTERS U MAJAMIJU: Raonić izbacio Troickog

Objavljeno: 24.03.17 u 19:11

Srpski teniser Viktor Troicki nije uspeo da se plasira u treće kolo masters turnira u Majamiju, pošto je danas izgubio od Kanadjanina Miloša Raonića sa 3:6, 5:7.

Meč Troickog i Raonića, 38. i petog tenisera sveta, trajao je sat i 21 minut.

Srpski teniser je u petom gemu prvog seta imao priliku za brejk, ali je nije iskoristio. Ono što Troickom tada nije pošlo za rukom jeste Raoniću u osmom gemu za prednost od 5:3. Kanadjanin je u sledećem lako potvrdio brejk i poveo sa 1:0.

Posle jednog odigranog gema u drugom setu meč je prekinut na dvadesetak minuta zbog kiše.

Prvi do prednosti u drugom setu stigao je Raonić, oduzeo je servis Troickom u trećem gemu, ali je srpski teniser vrlo brzo izjednačio na 3:3.

Brejkova potom nije bilo sve do 11. gema kada je usledio pad u igri Troickog što je Raonić iskoristio i poveo sa 6:5. Raonić je u narednom gemu iskoristio prvu meč loptu i tako upisao četvrtu pobedu nad Troickim u njihovom petom medjusobnom duelu.

Raonić će u narednom kolu igrati protiv pobednika meča u kom se sastaju Nemac Miša Zverev i Amerikanac Džered Donaldson.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter