0
Tenis

NIŠTA OD PODVIGA: Kecmanović završio učešće u Majamiju

Objavljeno: 21.03.17 u 18:54

Miomir Kecmanović nije uspeo u da se domogne glavnog žreba turnira Masters serije u Majamiju. Bolji od njega bio je Lukas Lacko rezultatom 6:3, 6:2.

 

Meč praktično samo što je počeo, Lacko je vodio sa 3:0, nakon što je oduzeo Kecmanoviću servis u drugom gemu. Do kraja je uspešno sačuvao prednost i došao do 1:0 u setovima.

U drugom setu ponovo je prvi servis gem bio koban po našeg tenisera, koji je došao do prilike da praktično odmah izjednači, ali je četiri brejk lopte Slovak uspeo da odbrani, 

To isto mu je uspelo u još tri navrata do kraja susreta, koji je rešio u svoju korist nakon još jednog osvojenog gema na Kecmanovićev servis, pa je krajnji rezultat bio 2:0, posle osvojenog i drugog seta sa 6:2.

 

Ipak, kako je Kecmanoviću ovo bio prvi turnir Masters serije, jedna pobeda u kvalifikacijama donela mu je skok od 40ak mesta na rang listi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter