0
ATP

FOTO: STARSPORT

DEJVIS KUP: Medvedev pri vođstvu Đokovića predao meč, Srbija vodi 2:0 (FOTO)

Objavljeno: 03.02.17 u 23:04

Srbija je u 1. kolu Dejvis kupa povela sa 2:0 protiv Rusije, pošto je Danili Medvedev predao meč Novaku Đokoviću pri vođstvu našeg igrača 2:1 u setovima.

Čair je bio u šoku! Novak je već na startu izgubio svoj servis, ali je brzo vratio brejk. Usledila su do kraja seta još tri oduzeta servisa našem asu, te je Medvedev poveo sa 1:0 u setovima – 6:3.

Ni drugi set nije počeo bajno po Novaka. Mladi Rus je poveo sa 3:0, ali su potom usledila dva brejka Đokovića za preokret 6:4 i 1:1 u setovima. Treči set bio je rutina za drugog tenisera sveta. Đoković je rivalu oduzeo tri servisa i slavio sa 6:1.

Četvrti set je počeo dugim gemom u kome je odigrano čak deset poena, a Novak je poveo sa 1:0. Medevdev se požalio na povredu, a posle intervencije lekara, Rus je odlučio da preda. Srbija je povela sa 2:0 i sutra bi u dubl meču mogla da reši pitanje pobednika ovog dvoboja.

Pomogao sa lica mesta: Aleksandar Ilić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter