1
Dejvis kup

EKSKLUZIVNO ZA HOTSPORT: Došao čak iz Argentine da gleda Đokovića i jede ‘pljeku’ (FOTO)

Objavljeno: 02.02.17 u 18:35

O popularnosti Novaka Đokovića u svetu izlišno je govoriti. Najbolji srpski i jedan od najboljih tenisera sveta svih vremena, na današnjoj konferenciji nakon žreba za prvu rundu Dejvis Kupa između Srbije i Rusije u Nišu dobio je jedno neočekivano pitanje.

Ignasio Udin, došao je iz daleke Argentine. Njega je zanimalo kakve šanse Nole daje Gaučosima u ovom ciklusu Dejvis Kupa, a Nole mu je ujedno i čestitao na tituli njegovih zemljaka.

– Čestitam Vam na tituli koju je Argentina osvojila.- rekao je Novak i nastavio – Del Potro je moj veliki prijatelj, svi mi ga volimo. Verujem da možete da se pokažete i ove godine, rekao je Đoković.

Nakon konferencije popričali smo sa Udinom koji nam je otkrio da nije prvi put u Nišu, ali i izneo svoje imresije o trećem gradu po veličini u Srbiji.

– Srbija je zanimljiva zemlja, iako je daleko od Argentine. Pored ljubavi ka sportu spajaju nas i druge stvari, poput gurmanske hrane i dobrog pića, vina pre svega. Nije mi prvi put da boravim u Nišu, bio sam na Nišvilu prošle godine. Dopada mi se grad, dovoljno je mali da možete da ga prepešačite, a opet, dovoljno velik da vam ne bude dosadno. Posebno sam oduševljen rekom Nišavom, mladi se tokom leta okupljaju na keju, druže, provode vreme i piju pivo- prenosi impresije kolega iz Argentine za Hotsport.rs.

Ignasio je već pomenuo da voli srpsku kuhinju, morali smo da ga upitamo koji ga je specijalitet posebno oduševio…

– Bez sumnje, niška pljeskavica ostavlja bez teksta, rekao je Udin

Zanimalo nas je i to, otkud Argentinac na meču Srbije i Rusije…

– Bio sam u regionu, sportski sam novinar i nisam mogao da propustim priliku da ispratim ovaj meč i posebno da vidim jednog od najboljih tenisera sveta Novaka Đokovića. Navijaću za Srbiju, ubeđen sam da imate dovoljno kvaliteta da slavite iako neće biti lako, kaže za kraj Ignasio Udin.

Pripremio: Aleksandar Ilić

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter