9
Tenis

FOTO: Nettennis

ŠOK I SUZE: Teška povreda zaustavila Olgu Danilović na putu ka trofeju (FOTO)

Objavljeno: 25.01.17 u 09:35

Mlada srpska teniserka Olga Danilović završila je učešće na juniorskom Australijan openu, ali ne zbog poraza, već povrede tokom meča.

Naša mlada i supertalentovana teniserka pobeđivala je sve protivnice pred sobom. Isto bi zadesilo i Zil Desai iz Indije, ali je Srpkinja izgubila borbu sa povredom. Naime, pri rezultatu 5:3 i svom servisu Olga je povredila zadnju ložu i pala na teren.

FOTO: Twitter
FOTO: Twitter

Nije mogla da nastavi i Indijka je nastavila takmičenje. Olga je zaplakala i sela na stolicu gledajući u jednu tačku. HotSport ovom prilikom našoj mladoj teniserki želi brz opoavak, a turnira i trofeja će biti, jer si mlada i najbolja, glavu gore!

0
0

9 Komentara

    • Ne lupaj gluposti,devojcica je dokazala svoj raskosni talenat i da nije bilo povrede,verovatno bi osvojila titulu.Mala je stvarno odlicna teniserka,supertalentovana i predstoji joj lepa buducnost.Daj boze da uskoro stigne medju vodecim na svetu a za koju godinu da bude i svetski reket broj 1.Jeste da joj je otac grobar i los covek,koji je samarao sudije da bi sudile njegovom klubu kako on i svita oko njega zele i da im donose nezasluzene titule ali dete nije krivo za takve stvari.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter