0
Tenis

IPAK JE BILA ISTINA: Ana Ivanović se oprostila od tenisa! (VIDEO)

Objavljeno: 28.12.16 u 19:05

Na iznenađenje mnogih, Ana Ivanović je celom svetu pre nekoliko trenutaka objavila da se oprašta od aktivnog igranja tenisa.

Šok i neverica kod mnogih ljubitelja sporta, ne samo u Srbiji, već i u celom svetu. Ana Ivanović je saopštila svima da se oprašta od aktivnog igranja i u svojoj 29. godini završava profesionalnu tenisku karijeru.

Ana je u živom javljanju svojim pratiocima putem fejsbuka rekla da ne trebaju da budu tužni. već da će ona i dalje ostati u svetu reklama, modelinga, i dalje će biti ambasador sporta, a posvetiće se i porodici i svojoj ljubavi prema filantropiji.

– Nisam nigde objavila, već sam odlučila da to saopštim svima ovde. Bila je to teška odluka, ali ima toliko toga za proslaviti. Imala sam pet godina kada sam gledala Moniku Seleš i poželela sam da postanem svetski broj jedan. Dosigla sam visine kakve nikada nisam ni zanimšljala. Osvojila Gren Slem, igrala u još tri finala. Nije loše za stidljivu devojku iz Srbije. Ne budite tužni, podelite optimizam sa mnom – rekla je između ostalog Ana Ivanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter