1
ATP

NOLE OBJAVIO RASPORED: Srpski teniser rastužio domaće navijače…

Objavljeno: 26.12.16 u 23:13

Najbolji srpski teniser i trenutno drugi na svetu Novak Đoković objavio je raspored turnira na kojima će igrati 2017. godine.

Još samo nekoliko dana odmora i Novak Đoković se vraća na teren. Srpski as objavio je raspored turnira na kojima će igrati 2017. godine, a sve već počinje u Dohi 2. januara. Odmah potom se seli u Australiju gde ga čeka prvi grend slem sezone. Posle toga Novak Đoković će odmarati skoro mesec i po dana, a onda kreće turneja u SAD, tačnije Mastersi u Indijan Velsu i Majamiju. Novak Đoković će u prvih šest meseci 2017. godine braniti čak 4.500 poena.

Zanimljivo je to da drugi teniser planete u februaru neće igrati tenis kada je na programu turnir u Dubaiju koji je osvajao pet puta, kao ni Dejvis kup meč protiv Rusije od 3. do 5. februara.

0
0

1 Komentara

  1. Ništa novo od njega.Kad god je bilo neophodno da igra,nikad se nije odazvao,tj.sam sebe pozvao.Osvojili smo salataru još 2010. i od tada redovno izbegava igranje za reprezentaciju,osim ponekad,kad mu je potrebno za nešto,primera za Olimpijadu.Mogli smo do sada svake godine da igramo finale i još koji put da je osvojimo ali svako gleda samo sebe.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter