0
ATP

FOTO: STARSPORT

KRAJ SARADNJE: Beker i Đoković se lepim rečima oprostili jedan od drugog (FOTO)

Objavljeno: 06.12.16 u 23:51

Posle tri godine došlo je do razlaza između nemačkog stručnjaka Borisa Bekera i drugog reketa sveta Novaka Đokovića.

Posle vesti koja je uzdrmala svet, ali ne i bila neočekivana, oglasili su se dvojica ‘glavnih aktera’. Boris Beker je na društvenim mrežama zahvalio Novaku na tri izuzetno uspešne godine za njima.

– Posle tri veoma uspešne godine, Novak i ja smo zajedno odlučili da okončamo saradnju. Ciljevi koje smo postavili smo u potpunosti ispunili. Hvala Novaku što mi je dozvolio da budem teo njegovog tima i glavni trener. Bilo je zadovoljstvo raditi s osobom kao što je on. Želim mu samo najbolje u karijeri i ličnom životu – poručio je Beker.

VEST KOJA JE PRODRMALA SVET: Đoković otpustio Bekera! (FOTO)

viber imageSličnog mišljenja bio je i Novak Đoković koji se javnosti obratio putem Fejsbuk profila:

– Nakon tri veoma uspešne godine Boris Beker i ja smo zajednički odlučili da završimo saradnju. Ciljevi koje smo tada postavili ispunjeni su u potpunosti, i ja mu se zahvaljujem na saradnji, timskom radu, predanosti i posvećenosti. S druge strane, moji profesionalni planovi sada su usmereni pre svega da održim ne samo dobar nivo igre, nego i da napravim dobar raspored i nove ciljeve i u tom smislu ću donositi i sve naredne odluke – napisao je Novak Đoković.

viber image 1

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter