0
Tenis

WTA HONG KONG: I Jelena stala na korak od finala

Objavljeno: 15.10.16 u 13:28

Ne tako dobar dan za srpski tenis. Posle poraza Novaka Đokovića u polufinalu Šangaja, isto se desilo i Jeleni Janković u Hong Kongu.

Trenutno najbolje plasirana srpska teniserka nije uspela da nastavi niz dobrih igara u Hong Kongu. Na putu ka finalu stala joj je Dankinja Karolina Voznijacki pobedom u dva seta – 6:3, 6:4.

Oba seta rešena su uz jedan ‘brejk’, s tim što je on uvek bio na strani Voznijacki. Dankinja je posle dobijenog prvog seta, u drugom došla do vođstva od 4:0, kada se činilo da se Jankovićeva predala.

BURNO U ŠANGAJU: Đoković lomio reket, cepao majicu, aplaudirao sudiji, terao kameru i – izgubio!

Međutim, srpska teniserka nije podigla ‘belu zastavicu’ već glavu gore i to joj je munjevito donelo smanjenje zaostatka na 4:3.

Ipak, tada je Dankinja ‘povukla ručnu’, zaigrala za nijansu bolje i do kraja seta uspešno sačuvala prednost koja joj je preostala za konačan trijumf i plasman u finale.

Tamo će se sastati sa Kristinom Mladenović iz Francuske koja je ranije danas savladala Dariju Gavrilovu iz Australije sa 7:5, 6:3.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter