1
ATP

NOVA MODA: Hajde da svi opet pljujemo Novaka!

Objavljeno: 18.09.16 u 14:35

Posle Matsa Vilandera, Peta Keša, Džona Mekinroa, Tima Henmana, sada se i jedan aktrivni teniser obrušio na Novaka Đokovića.

Pre nekoliko godina Novak je često imao problema sa povredama, disanjem, alergijama, pa je u nekoliko navrata predavao mečeve.

Pljuštale su kritike da je nespreman, da je nedovoljno psihički jak. Ta situacija se od 2011. potpuno promenila, Novak je prevazišao sve probeleme i doslovno eksplodirao.

SAD I OVAJ: Mari će skinuti Novaka s prvog mesta

U poslednje vreme su se neki problemi vratili, pa su se vratili i „pljuvač“.

Sada se dežurnim „hejterima“ prodružio i Nik Kirjos.

Australijanac je u meču Dejvis Kupa protiv Andreja Martina zatražio pomoć lekara zbog krvarenja iz nosa, a posle meča bocnuo je Đokovića.

MEKINRO NAPAO NOVAKA: Žališ se na povredu, a posle trčiš kao Bolt (VIDEO)

Nisam hteo da imitiram Novaka s US Opena, odnosno da se žalim u stilu: ‘curi mi krv iz nosa i ne mogu da igram“. Ja želim da igram i ne želim predah. Naravno da je bilo teško, rekao je Kirjos.

0
0

1 Komentara

  1. Novak je sam kriv za sve !Meni se počelo gaditi kad je najavljeno snimanje realitija dogodine o Đokovićima.Mora odlučiti želi li i dalje da bude teniser ili će ispuniti zahtjve ATP-a da preda titulu Mareju.Svi vidimo da je cijele godine ždrijeb naštimavan na njegovu štetu.Ko ne vjeruje nek pogleda Marejevu šetnju do finala na svim turnirima,a Novaku je uvjrk podmrtan neko neugodan već u drugom kolu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter