0
ATP

ŽREB ZA US OPEN: Đoković na Nadala i Raonića, Ana i Jelena lako na startu

Objavljeno: 26.08.16 u 19:35

Najbolji teniser sveta Novak Đoković odbranu titule na US Openu počeće mečom protiv Poljaka Jiržija Janoviča u prvom kolu, odlučeno je danas žrebom u Njujorku.

U slučaju trijumfa srpskog tenisera na startu turnira, naredni rival mogao bi da mu bude Čeh Jirži Veseli, dok su u istom delu kostura Rafael Nadal i Miloš Raonić.

Drugi srpski predstavnik na US Openu Viktor Troicki, takođe, je u istoj polovini žreba kao i Đoković, a prvi protivnik biće mu Rumun Radu Albot.

Srpska teniserka Ana Ivanović na startu US Opena igraće protiv Denise Alertove iz Češke, odlučeno je danas žrebom u Njujorku.

Drugi reket Srbije Jelena Janković sastaje sa Kolumbijkom Marijanom Duke Marinom, u istom delu kostura kao i njena sunarodnica.

Mesto u glavnom žrebu obezbedila je i Aleksandra Krunić, pošto u poslednjem kolu kvalifikacija bila bolja od Elise Kostove iz Bugarske sa 6:1, 7:6 (7:2).

US Open igra se za nagradni fond od 21.862.744 dolara.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter