0
Ostali sportovi

ŠAMPIONI SU STIGLI: Novak Đoković im šalje snažnu poruku! (FOTO)

Objavljeno: 23.08.16 u 16:21

Po sletanju srpskih olimpijaca iz Rija, Novak Đoković oglasio se na svom Fejsbuk profilu u čast osvajača svih medalja na Olimpijskim igrama.

Novak Đoković nije uspunio svoj san u Riju, ali mnogi srpski olimpijci jesu. Zato im najbolji srpski sportista šalje poruku koja uvek ima težinu.

– Jako sam ponosan na uspeh našeg olimpijskog tima u Riju! Drage koleginice i kolege, doneli ste nam mnogo uzbuđenja, sreće i inspiracije da svakog dana radimo još upornije i vrednije da bismo ostvarili svoje snove.

– Hvala vam što ste nam pokazali i to da se snovi ostvaruju i da se dobra životna i sportska lekcija krije i u danima kada rezultat nije na onom nivou koji smo od sebe očekivali. Srećan sam što sam bio deo ovakvog tima! Čestitam i veliko BRAVO Tijani, Ivani, Davoru, Marku i Milenku, odbojkašicama, košarkašicama, košarkašima i vaterpolistima! – napisao je Đoković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter