0
Tenis

FOTO: STARSPORT

RIO 2016: Đoković i Zimonjić ‘pregazili’ Hrvate!

Objavljeno: 07.08.16 u 00:53

Ne tako dobar početak na Olimpijskim igrama ‘vade’ nam Novak Đoković i Nenad Zimonjić koji su u prvom kolu dublova razbili hrvatski par Marin Čilić-Marin Draganja sa 6:2, 6:2.

Već prvog dana ostali smo bez nekoliko predstavnika u više sportova i disciplina, pa i Ane Ivanović u tenisu, ali su Novak Đoković i Nenad Zimonjić popravili utisak u odličnom meču koji su odigrali protiv hrvatskog dubla.

Marin Čilić i Marin Draganja nisu imali nikakve šanse protiv odlično raspoloženog tandema iz Srbije, toliko da su Zimonjić i Đoković uz osmeh i šalu proslavljali pojedine poene.

Od prvog gema i seta videlo se da će biti tako. Srbi su sa lakoćom osvajali poene, bili neprobojni na mreži i delovalo je da su baš uigrani. To se ‘osetilo i po rezultatu i krajnjih 6:2 za manje od pola sata.

Ništa se nije promenilo ni u nastavku meča. Ponovo dva brejka i ponovo 6:2 za konačnih, brzih i lakih 2:0 i plasman u narednu rundu.

A tamo će ih sačekati pobednik iz duela brazilskog dubla Marselo Melo/Bruno Soareš protiv braće Tajlanđana Sančaija i Sončata Rativatane.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter