0
ATP

FOTO: Wimbledon

POČINJE VIMBLDON: Srbija ima četvoro nosilaca (FOTO)

Objavljeno: 22.06.16 u 13:16

Sledeće nedelje, 27. juna, kreće najprestižniji turnir na svetu, Vimbldon. Titule brane Serena Vilijms i Novak Đoković, a danas je izašao i spisak nosilaca za prestižno takmičenje.

Novak je, naravno, prvi nosilac, Endi Mari drugi, a njima bi u polufinalu rivali mogli da budu Rodžer Federer i Sten Vavrinka koji su treći i četvrti nosilac.

Slede Kei Nišikori i Miloš Raonić, a Rišar Gaske, deseti teniser sveta je sedmi nosilac, dok su iza njega Dominik Tim,  Marin Čilić koji je 13. na ATP listi postavljen za devetog nosioca. Tomaš Berdih je pomeren sa devetog na 10. mesto.

 

Od srpskih tenisera među nosiocima je samo još Viktor Troicki koji je 25. favorit.

Kod dama,  Jelena Janković je 23. nosilac, a iza nje je Ana Ivanović.  Serena Vilijams je prva „kosturašica“, dok su iza nje Garbinje Mugurusa, Agnješka Radvanjska, Anđelik Kerber, Simona Halep, Viktorija Azarenka, Roberta Vinči, Belinda Benčić, Venus Vilijams.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter