0
ATP

KIŠA NA ROLAN GAROSU: Đoković i Berdih u svlačionicama, ali su se brzo vratili na ‘Šatrije’

Objavljeno: 02.06.16 u 15:10

U trećem setu kod rezultata 3:3, a pri vođstvu Novaka Đokovića od 2:0 u setovima, prekinut je meč između srpskog tenisera i Tomaša Berdiha.

Srpski i češki teniser su u trećem setu morali da napuste teren ‘Filip Šatrijea’ so obzirom da je sitna kiša ponovo počela da pada u Parizu.

Novak je dobio prva dva seta sa 6:3 i 7:5, a u trećem je Berdih, delovalo je, bio u većem naletu, zbog čega se i bunio kod organizatora kada je meč prekinut.

Igrači su sada u svlačionicama gde imaju dozvoljene konsultacije sa svojim timom, a nije poznato da li će se čekati potpuni prestanak kiše, s obzirom da teren još uvek nije pokriven, već se samo čisti gornji sloj šljake.

Tako je i bilo, već posle nekoliko minuta igrači su ponovo bili na terenu i meč je nastavljen. Ostaje, dakle, nejasno zbog čega su onda organizatori odlučili da Novaka i Tomaša pošalju u svlačionice…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter