0
ATP

FOTO: STARSPORT

ATP MADRID: Nadal, Federer i Marej izbegli Novaka do finala

Objavljeno: 30.04.16 u 12:51

Dva dana pred početak petog ovosezonskog turnira iz Masters serije, koji će biti odigran u Madridu na terenima od šljake, obavljen je žreb.

Ono što je za nas najzanimljivije je da Novak Đoković čak do finala neće moći da se sastane sa svoja tri najveća rivala, ako mogu tako da se nazovu usled njegove dominacije.

URNEBESNO: Kako Andrija Milošević pere sudove kada igra Novak Đoković? (VIDEO)

Rafael Nadal (5), Rodžer Federer (3) i Endi marej (2) se nalaze u donjoj polovini „kostura“, a Španac i Pvajcarac bi mogli da se sastanu već u četvrtfinalu. Nadalu bi rival već u 2. kolu mogao da bude Viktor Troicki ukoliko naš teniser preskoči prvu prepreku u vidu Andreja Kuznjecova.

Novak Đoković, kao i još sedam nosilaca, biće slobodan u 1. kolu turnira, a prvi protivnik će mu biti bolji iz duela Nikolasa Almagra i Borne Ćorića, a potom na putu do finala bi mogli da mu stoje Roberto Bautista-Ahut, zatim Žo-Vilfrid Conga i na kraju Sten Vavrinka.

VELIKA ČAST: Nadal nosi zastavu Španije na Olimpijskim igrama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter