3
Tenis

HVALA: Ana Ivanović neće više igrati za Srbiju

Objavljeno: 05.04.16 u 13:45

Teniserka Ana Ivanović povukla se iz reprezentacije Srbije, rekla je selektor Fed kup tima Tatjana Ječmenica.

Ana mi je ranije ovog meseca poslala mejl u kojem mi je objasnila zašto ne želi više da igra za reprezentaciju Srbije. Čelni ljudi u Savezu pokušali su još jednom da je ubede da se vrati u tim ali se njena odluka nije promenila. Jedino mogu da joj zahvalim na svemu što je pružila reprezentaciji – rekla je Ječmenica za Blic.

Ivanović je odigrala 29 mečeva za Srbiju u Fed kupu i ostvarila 20 pobeda. Ona je sa reprezentacijom igrala u finalu Fed kupa, 2012. godine u Pragu, kada je Srbija izgubila od Češke sa 1:3.

– Reprezentacija bi sa Anom i Jelenom (Janković) bila medju jačim ekipama u Fed kupu i mogli bismo da pariramo svima. Ovako smo mnogo oslabljeni, ali to je njena odluka i možemo samo da je poštujemo – rekla je Ječmenica.

0
0

3 Komentara

  1. Nikad nisi ni igrala za reprezentaciju uvek si bila narcis i samoživa useljena i razmažena staklenika i manekenka!!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter