0
ATP

BIĆE NEŠTO OD NJEGA: Đoković hvali Tima

Objavljeno: 30.03.16 u 11:08

Najbolji teniser sveta Novak Đoković pohvalio je igru Austrijanca Dominika Tima i rekao da je bilo teško sinoć ostvariti pobedu u četvrtom kolu masters turnira u Majamiju i pored toga što je meč okončan posle dva seta.

– Dominik je predvodnik nove generacije, u to ne sumnjam. On je već kao mlad, u prethodnih nekoliko godina uspeo da dodje do najboljih 20 tenisera sveta, s razlogom je nadomak Top 10 i vrlo blizu je uspeha da ostvari taj rezultat. Postaje sve bolji i sa mnogo samopouzdanja ulazi u mečeve, rekao je Đoković posle meča.

Najbolji teniser seta Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale turnira u Majamiju, pošto je sinoć u dva seta pobedio Dominika Tima, 6:3, 6:4.

– Ostajao sam čvrst u igri kada je to bilo potrebno. Jednostavno sam samo pokušavao da ga nateram da igra, da ga nateram da trči. On ima veoma jake udarce sa osnovne linije, pa ponekada ume da pogodi neke neverovatne udarce, često uz liniju ili napravi grešku… Bila je ovo pobeda u dva seta, ali daleko je od lake pobede, kazao je Đoković.

Đoković će u četvrtfinalu turnira na kome brani trofej igrati sa sedmim nosiocem, Tomašom Berdihom, koji je u tri seta pobedio Rišara Gaskea.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter