2
ATP

SRĐAN ĐOKOVIĆ: Federer je jedini omalovažavao Novaka, pokazao je da je loš čovek!

Objavljeno: 13.03.16 u 19:37

Otac najboleg tenisera sveta Novaka Đokovića, Srđan dao je veliki intervju za Njuzvik u kome je pričao o karijeri srpskog asa, kao i netrpeljivost jednog od najvećih rivala.

Srđan Đoković se prisetio kako je Rodžer Federer omalovažavao Novaka i kako je pokazao kakav je čovek van terena.

Novak je imao samo 19 godina tada i imao je velike probleme sa devijacijom sinusa zbog kojih je imao problema sa disanjem. Rodžer je radio sve što je mogao da ga omalovažava zbog tog problema. Pokazao je da je najbolji teniser na svetu, ali ne toliko dobra osoba. Niko nikada nije tretirao Novaka tako kao Rodžer tada. Ne znam ni zašto još uvek igra tenis kad ima 34 godine – rekao je za Njuzvik, Srđan Đoković i nastavio:

– Kada je Novak pobedio Federera u polufinalu Ju-Es opena 2011. godine od 24.000 ljudi 23 je navijalo za Švajcarca. A, posle meča je Nole uzeo mikrofon u ruke i rekao “Vi ste najbolja publika na svetu” i to samo dokazuje koliko je mentalno jak.

Ceo intervju sa Srđanom Đokovićem prenele su Novosti.

0
0

2 Komentara

  1. Veliki car. Prava ponosna tvrdoglava Srbenda. Nekada pomalo nagao ali iskren, otvoren, direktan bez dlake na jeziku. Da nije ovog i ovakvog Srdjana Djokovica pitanje je da li bi Novak igrao za Srbiju. Poznato je koliko je zemalja najmocnijih na svetu pokusavalo da privoli Djokovica da promeni drzavljanstvo ne pitajuci za cenu. Novak je tada bio veoma mlad i pitanje je kako bi se odupreo tolikim pritiscima i iskusenjima, ali tu je bio delija Srdjan: ostalo vec znate

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter