0
Tenis

AUSTRALIJAN OPEN: Soareš i Vesnina šampioni miks dubla

Objavljeno: 31.01.16 u 09:19

Ruska teniserka Elena Vesnina i Brazilac Bruno Soareš osvojili su danas titulu u mešovitom dublu na Otvorenom prvenstvu Australije.

Vesnina i Soareš su u finalu Australijan opena savladali američko-rumunski par Koko Vandevege Orija Tekau u tri seta 6:4, 4:6 i 10:5.

Soarešu je ovo druga titula na Australijan openu, pošto je samo 18 sati ranije osvojio trofej i u muškom dublu u paru s Britancem Džejmijem Marijem.

Na drugoj stani, Eleni Vesninoj je ovo bilo treće finale u Melburnu, nakon finala u miks dublu 2012. i u ženskom 2014. godine. Današnje finale je ukupno šesto finale Ruskinje u mešovitom dublu na grend slem turnirima i tek njena prva pobeda.

Turnir u Melburnu završava se danas finalom u muškom singlu izmedju prvog i drugog igrača sveta, Srbina Novaka Djokovića i Britanca Endija Marija. Meč počinje u 9.30 po srednjoevropskom vremenu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter