0
Tenis

FOTO: STARSPORT

NASTAVAK SARADNJE: Đoković i Beker zajedno sledeće sezone

Objavljeno: 07.10.15 u 13:30

Legendarni nemački teniser Boris Beker poitvrdio ej da će i naredne sezone biti u stručnom štabu najboljeg igrača sveta Novaka Đokovića.

– Nastavljamo zajedno i u 2016. godini. Novak ima sjajan tim i ponosan sam što ću biti deo njega – rekao je Beker za Bild.

Đoković i Beker saradnju su počeli krajem 2013. godien i srpski teniser od tada je igrao šest finala i osvojio četiri gren slema.

Pod njegovim vođstvom, Srbin se vratio na prvo mesto na ATP rang listi u uvećao prednost u odnosu na prve pratioce Rodžera Federera i Endija Mareja.

Nemacki teniser je bivši svetski broj jedan, šest puta je osvajao gren slemove, ima zlatnu olimpijsku medalju u dublu, a upamćen je i kao najmlađi šampion Vimbldona, sa 17 godina.

U bogatoj karijeri ostvario je 713 pobeda u singlu i osvojio 64 ATP titule, a u Dejvis kupu sa Nemačkom dva puta je dolazio do titule – 1988. i 1989. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter