0
Tenis

VELIČANSTVENA ANA: Ivanovićeva sa šest gemova u nizu počistila Venus Vilijams!

Objavljeno: 06.10.15 u 15:32

Ana Ivanović plasirala se u treće kolo turnira u Pekingu, pošto je savladala Venus Vilijams rezultatom 2:0 (7:6, 6:2).

Kao u najboljim danima igrala je Ana Ivanović protiv jedne od sestre Vilijams, koje su dugo,dugo predstavljale neprelaznu prepreku za bilo koju našu teniserku.

Istina, prvi set bio je veoma neizvestan i mogao je da ode na bilo koju stranu. Venus je prva napravila brejk u sedmom gemu, ali je Ana odmah uzvratila, pa su obe teniserke čuvale svoje servise do taj-brejka. A tamo je Ana ekspresno povela sa 5:1 i rutinski privela set kraju za vođstvo od 1:0.

Drugi set počeo je nešto lošije i posle 2:0 za Vilijamsovu niko nije ni slutio kakav furiozan finiš je sledio. Ana je ponovo počela da pogađa kao u transu, forhend je razarao protivnicu i vrlo lako je stigao preokret. Serija se nastavila do kraja susreta, pošto je Ana osvojila šest gemova u nizu za konačnih 6:2.

Sa ovakvom igrom Ana će biti apsolutni favorit protiv Svetlane Kuznjecove sa kojom se sastaje u narednom kolu turnira u Pekingu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter