0
Tenis

SINSINATI: Jankovićeva ipak bez finala, umor učinio svoje

Objavljeno: 23.08.15 u 08:40

Jelena Janković poražena je u polufinalu turnira u Sinsinatiju od rumunske predstavnice Simone Halep sa 2:0 (6:2, 6:1).

U meču koji je trajao tek nešto više od sat vremena igre, Simona Halep je stigla do svoje šeste pobede u dosadašnjih sedam međusobnih susreta protiv Jelene Janković. Treba istaći da je Rumunka igrala zaista sjajno tokom celog meča i ovom pobedom obezbedila je da od ponedeljka bude druga teniserka planete na VTA listi.

SA druge strane, evidentno je bilo da se Jankovićeva nije kretala kao u prethodnim duelima kada je bila neprelazan bedem za protivnice na osnovnoj liniji. Toga ovog puta nije bilo. Takođe, ni servis nije bio na nivou, naprotiv, šta reći kada Jankovićeva nijednom u prvom setu nije uspela da odbrani svoj servis.

Posle lakog prvog, Džej-Džej je pokazala neke znake života u drugom setu, ali je posle uvodnih 1:1 i uzvraćenog brejka za 3:2 to bilo sve na ovom meču od srpske teniserke. Halepova je bila sigurna i ubedljiva do kraja, osvojivši drugi set sa 6:2, a time ujedno i meč.

U finalu će Simonu Halep sačekati Serena Vilijams, koja je posle naše Ane Ivanović u četvrtfinalu, elimilisala i Elenu Svitolinu sa 2:0.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter