0
Dejvis kup

FOTO: STARSPORT

OBRADOVIĆ: Nismo zadovoljni halom u kojoj se igra meč

Objavljeno: 13.07.15 u 15:45

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović izjavio je danas da nije preterano zadovoljan uslovima u Argentini, ali da očekuje da se organizatori pokažu u najboljem svetlu.

– Imamo odlične uslove što se tiče hotelskih usluga i hrane, međutim, ono čime nismo zadovoljni jeste hala u kojoj se igra meč. Bili smo u obilasku kompleksa i sama hala je dosta improvizovana. Iznenađeni smo i zatečeni uslovima koji nisu na vrhunskom nivou. Konkretno svlačionice nisu uređene po najvišim standardima, kao ni sale za masažu i prostor za zagrevanje. Izvršili smo pritisak na na organizatore i videćemo šta će uraditi po tom pitanju, izjavio je Obradović.

Prema njegovim rečina, sa druge strane teren je dobro pripremljen, ali mu se čini da ni osvetljenje nije baš najbolje.

Obradović je najavio da se sutra u prepodnevnim časovima očekuje dolazak ostatka tima Srbije, koji čine Janko Tipsarević, Viktor Troicki i Dušan Lajović.

– Sutra očekujemo da stigne ostatak tima, tu konkretno mislim na momke koji će nastupiti na duelu protiv Argentine. Biće potrebno vremena da se igrači priviknu na vremenske i temperaturne uslove. Očekujem da već sutra odradimo prvi trening i zatim razradimo plan za nastavak, zaključio je Obradović.

Meč četvrtfinala Svetske grupe Dejvis kupa između Argentine i Srbije odigraće se od 17. do 19 jula u Buenos Ajresu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter