0
ATP

MEKINRO: Novak je sa druge planete!

Objavljeno: 24.05.15 u 23:35

Legendarni teniski šampion Džon Mekinro istakao je da je Novak Đoković sa druge planete i da ne vidi ko bi drugi mogao sam Rafaela Nadala i njega da osvoji krunu na Rolan Garosu.

Novak mi u ovom trenutku deluje kao da je sa druge planete, kao da nije čovek, izgleda kao da je nepobediva mašina. Najbolje u svemu, teško mi je da zamislim da bi uopšte neko mogao da ga pobedi – rekao je Mekinro, stručni konsultant na TV Eurosport.

Sedmostruki gren slem šampion je istakao da ne vidi ko bi mogao da preotme titulu Đokoviću i Nadalu.

Novak ili Rafa, ne vidim da neko drugi ima šansu da uzme titulu. Ali, ono što volim u tenisu je to da nikada niste sigurni pred ovakve velike turnire. Biće lepo videti da li će neko napraviti taj veliki korak. Potencijalno, ovo bi mogao da bude istorijski turnir. Ako Novak pobedi, imaće šansu da osvoji grend slem. Svaki put kada se to desilo ili je neko dolazio blizu, sve je bilo uzbudljivije. Za mene je u ovom trenutku najzanimljivije.

Amerikanac je nastavio da hvali Novaka Đokovića, nazvao ga je „nedodirljivim“.

– Možda bi jedino mogao Rafael Nadal ili neki od krupnih igrača kojem je tog dana dobar dan, neko kao što je Izner, da ga ugroze. I to ako urade nešto neverovatno sa svojim servisom. Ali, čak i tada, teško mi je da poverujem da neko može da ga dobije u tri seta. To su jedine mogućnosti kada bi mogao da izgubi – zaključio je Mekinro.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter