0
ATP

FOTO: STARSPORT

ATP MADRID: Troicki i Čilić idu na Zimonjića u četvrfinalu!

Objavljeno: 06.05.15 u 23:14

Srpsko-hrvatski dubl par bio je uspešan u osmini finala ATP turnira u Madridu, pošto su pobedili holandsko-rumunski par Žan-Žilijen Rojer/Horija Tekau sa 2:1 u setovima – 6:4, 2:6, 10:7.

Troicki i Čilić su dobro otvorili susret i posle uvodnih devet gemova sa sigurnim servisima, uspeli su da naprave brejk i ujedno i osvoje prvi set. Međutim, francusko-rumunski par je vrlo lako uspeo da izjednači i sa 6:2 uvede meč u taj-brejk set u kojem se igralo do deset osvojenih poena.

Iako su izgubili prvi poen u odlučujućem delu igre, Srbin i Hrvat su vrlo brzo stigli do 6:3 i tu prednost od tri poena su održavali do samog kraja meča, da bi na kraju slavili sa 10:7.

U narednoj rundi, četvrtfinalu, Troicki i Čilić će igrati protiv pobednika iz sutrašnjeg meča u kojem Nenad Zimonjić i Poljak Marćin Matkovski igraju protiv Bugarina Grigora Dimitrova i Austrijanca Jirgena Melcera.

hotsport.rs  

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter