0
ATP

INDIJAN VELS: Federer na Đokovića za trofej u kalifornijskoj pustinji

Objavljeno: 21.03.15 u 23:02

U finalu Masters turnira u Indijan Velsu, koji se igra za nagradni fond od 5.381.235 dolara, igraće Novak Đoković i Rodžer Federer koji je u drugom polufinalu savladao Miloša Raonića sa 2:0, po setovima 7:5, 6:4, posle jednog sata i 26 minuta ugre.

Švajcarac je iskoristio dve od ukupno sedam brejk šansi, po jednu u oba seta, što mu je bilo dovoljno za trijumf pošto Kanađanin nije uspeo da materijalizuje jednu šansu koju je imao. Devetom pobedom u 10 mečeva protiv Raonića Federer je obezbedio 38 duel sa Novakom Đokovićem.

U dosadašnjoj istoriji duela dva prva nosioca 20 pobeda je odneo Federer, dok je Đoković upisao 17 trijumfa. Ove godine su se sastali samo jedno i to u finalu Dubaija kada je bolji bio Švajcarac (6:3, 7:5), dok su prethodne sezone igrali šest puta i rezultat je nerešen odnosno oba igrača su trijumfovala po tri puta.

Meč je planiran za nedelju od 21 sat po našem vremenu odnosno po završetku ženskog finala u kojem se od 19 časova sastaju Jelena Janković i Simona Halep.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter