0
Dejvis kup

OBRADOVIĆ: Napašće i Novak Hrvate

Objavljeno: 19.01.15 u 20:07

Selektor tenisera Srbije Bogdan Obradović potvrdio je da će svetski broj jedan Novak Đoković biti spreman za predstojeći meč prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa protiv reprezentacije Hrvatske.

– Videli ste Novakov raspored kojeg je on izbacio početkom godine. Ja sam u stalnom kontaktu s njim i drago mi je da će igrati, kao i Viktor Trocki, koji je nedavno osvojio turnir u Sidneju i u dobroj je formi. Uz Krajinovića i Lajovića, imamo dobru reprezentaciju, rekao je Obradović u Kraljevu, gde je potpisan ugovor između Teniskog saveza Srbije (TSS) i Grada Kraljeva, kojim je i zvanično potvrđeno da će meč između Srbije i Hrvatske biti odigran u ovom gradu.

Obradović je dodao da očekuje veoma zanimljiv susret sa Hrvatskom, koja će, po njegovim rečima, biti izuzetno težak protivnik.

– Odlično se poznajemo sa Hrvatima, odigrali smo mnogo mečeva protiv njih. Videli ste i nedavni Novakov duel protiv Karlovića, tako da, iako je Đoković najbolji teniser na svetu, mora da pruži sve od sebe da bi pobedio“, kazao je Obradović, napominjući da je odluka da Kraljevo bude domaćin deo strategije TSS, kako bi se tenis rasprostranio u celoj Srbiji, prenosi Tanjug Obradovićeve reči.

Trener Fed kup reprezentacije Srbije, Tatjana Ječmenica, koja je prisustvovala potpisivanju ugovora o održavanju meča Dejvis kupa, rekla je da razmišlja da i naše teniserke igraju u Kraljevu.

– Ženska reprezentacija treba da preskoči prvi stepenik Fed kupa u Budimpešti za dve nedelje. U zavisnosti od ishoda tog meča, ako se plasiramo u plej-of, moći ćemo da razgovaramo o Kraljevu. Pogledala sam danas halu i teniserkama ću preneti impresije, a nadam se da ćemo i mi igrati u Kraljevu, rekla je Ječmenica.

Cene seta karata za Dejvis kup meč Srbija – Hrvatska još nisu određene, a TSS će u toku ove nedelje verovatno plasirati sve informacije koje se tiču kupovine i rezervacije ulaznica.

Takođe, planirano je da od 6. do 8. marta, kada se budu igrali mečevi, u centru Kraljeva budu postavljeni veliki ekrani na kojima će se pratiti tenis.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter