0
Tenis

JAZAS REKREATIVO KUP 2014: Rekreativci u slavu Artura Eša

Objavljeno: 23.11.14 u 19:32

Teniska akademija Tipsarević rešila je da ugosti teniske zaljubljenike u “beli sport“ i da se pridruži aktivno Danu borbeprotiv AIDS-a. Rekreativci oba pola okupljeni oko udruženja „Rekreativo“ imaće priliku da se bore za trofej Jazas rekreativo kupa 2014, u nedelju 30.novembra sa početkom u 10 časova, na kome će domaćini pored atraktivnih mečeva pružiti prisutnima niz edukativnih predavanja o bolesti od koje je umro i legendarni Artur Eš.


Takmičenje pokraj Studenstskog grada biće prava prilika da se promoviše ideja ‘Rekreativa’.

– Turnir na akademiji Janka Tipsarevića je samo prvo od tridesetak takmičenja koje Rekreativo planira da organizuje do kraja 2015. godine. Armija rekreativaca do sada nije imala priliku da učestvuje na mnogo turnira, a mi kao udruženje želimo da im pružimo tretman kao da su profesionalci. Imamo veliki broj prijava za članstvo i drago nam je što su nas Beograđani shvatili kao oazu za takmičenje, druženja, putovanja – jasan je sekretar Rekreativa Jovan Stefanović.

Mlada organizacija želi da status rekreativaca bude mnogo bolji.

– U Beogradu postoji armija zaljubljenika u „beli sport“ koji žele da igraju turnire i ligaška takmičenja ali nisu imali priliku za to, mada se godinama bave tenisom. Kroz takmičenja želimo da podignemo masovnost rekreativnog tenisa i svim klubovima donesemo finansijski benefit. Samo tako možemo stvoriti klimu i materijalnu sigurnost, koja kasnije iznedriti teniske profesionalce – rekao je Stefanović.

Informacije o turniru ‘Jazas rekreativo kup 2014.’ možete dobiti na email adresi www.tenisrekreativo.com ili na broj telefona 064 222 46 49.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter