0
Tenis

NIJE ZAVRŠILA: Ana Ivanović želi još Gren slem titula

Objavljeno: 08.10.14 u 08:51

Srpska teniserka Ana Ivanović izjavila je da joj san da osvoju još neku Gren slam titulu. Ona je, ipak, dodala da je zadovoljna plasmanom na završni turnir u Singapuru.

ana-ivanovic-monterej

Ivanovićeva je u ovoj godini osvojila četiri titule, upisala je ukupno 56 pobeda, ali se na najvećim turnirima nije proslavila pošto je na Gren slem turnirima, odigrala tek jedno četvrtfinale. Ono u Melburnu.

– Kada sam u prošlosti beležila uspehe, to je za mene bio stres. Sa iskustvom i zrelošću, shvatila sam da nema razloga da ne uživam u onome što volim – izjavila je Ivanovićeva.

– Volim da se takmičim, volim izazove i teške mečeve i mislim da se to vidi na terenu i van njega. Bio je moj cilj da se plasiram na završni turnir u Singapuru. Odličan je osećaj vratiti se u Top 8, ali moj san je da osvojim još Gren slem titula, po tome se igračice pamte – kazala je Ivanovićeva.

Ana je trenutno na turniru u Lincu, koji je osvajala 2008. i 2010. godine, a u prvom kolu savladala je Polin Parmentije. Naredna Anina rivalka biće kvalifikantkinja Medison Brengl iz SAD, 24-godišnjakinja koja je trenutno 96. na WTA listi.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter