0
Tenis

NA VRHU: Ana Ivanović osvojila turnir u Tokiju (FOTO)

Objavljeno: 21.09.14 u 09:08

Srpska teniserka Ana Ivanović osvojila je WTA turnir u Tokiju pošto je u finalnom meču pobedila Dankinju, Karolinu Voznjacki sa 2:0.

ana-ivanovic-monterej

Na taj način bivša najbolja igračica planete stigla je do svoje četvrte titule ove sezone. Za novi trofej Ani Ivanović bilo je potrebno tek sat i četrdeset minuta vremena, pošto je rezultatom 6:2, 7:6 Dankinju poslala nazad u Evropu, ka baltičkim krajevima.

Osim nove titule, Ivanovićeva je bogatija i za značajnu novčanu sumu, pošto je ukupni nagradni fond ovog takmičenja iznosio oko milion dolara.

Pre trofeja u Japanu, Ana Ivanović radovala se osvajanju turnira u Ouklandu, Montreju i Birmingemu. Naša teniserka je već imala prilike da igra u finalu turnira u Tokiju. Prethodni put ona je do poslednjeg meča stigla 2007. godine, ali je tada bila poražena.

Ivanovićeva iza sebe gleda u fantastičnu sezonu. Sa pobedom nad Karolinom Voznjacki, Ivanovićeva je stigla do 52. trijumfa u tekućoj sezoni što je najbolji rezultat u dosadašnjoj karijeri. Takođe, ovo je 4. titula što je takođe njen rekord. Titula u Tokiju će joj verovatno doneti i mesto na završnom Mastersu.

 

 

 


hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter