0
Dejvis kup

Obradović: Na pobedu sa Novakom ili bez njega

Objavljeno: 05.09.14 u 15:11

Selektor teniske reprezentacije Srbije Bogdan Obradović rekao je danas da će nacionalni tim, bez obzira na eventualni ne dolazak Novaka Đokovicvha, pokušati da pobedi Indiju i izbori opstanak u Svetskoj grupi Dejvis kupa. 

Bogdan Obradović

Duel između Indije i Srbije igra se od 12. do 14. septembra u Bangaloru, a Obradović je pored Đokovića u nacionalni tim pozvao Dušana Lajovića, Filipa Krajinovića, Nenada Zimonjića i kao zamenu Iliju Bozoljca.

– Sačekaćemo Đokovića da završi US Open, finale je u ponedeljak i njegov eventulani dolazak može da bude u četvrtak, dan uoči prvog meč, što je izuzetno teško i naporno. Imamo četvoricu igrača na raspolaganju, pokušaćemo da se dobro pripremimo, dobijemo taj meč i ostanemo u Svetskoj grupi – rekao je Obradović.

Srpski teniseri su porazom od Švajcarske došli u situaciju da se bore za opstanak u Svetskoj grupi.

– Igrali smo finale i bili motivisani da nastavimo u tom pravcu i 2013. godine, ali svi znaju šta je usledilo, suspenzija Viktora Troickog, povreda Janka Tipsarevića. Igrali smo protiv Švajcarske, koja je s obzirom na naš sastav bila nepobediva u tom trenutku. Ipak, mislim da imamo dobar tim i možemo da izborimo opstanak – zaključio je Obradović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter