0
ATP

FOTO:STARPSPORT

Bravo teniseri: Krajinović i Aleksandra Krunić u glavnom žrebu US opena

Objavljeno: 22.08.14 u 22:10

Srpski teniser Filip Krajinović i teniserka Aleksandra Krunić plasirali su se u glavni žreb na poslednjem Gren slemu u sezoni US openu.

FOTO:STARPSPORT
FOTO:STARPSPORT

Filip je u poslednjoj rundi kvalifikacija sa 2:0 (7:5 i 6:2) savladao Argentinca Londera. Protivnik je našem teniseru naneo muke samo u prvom setu. Dugo se igralo gem za gem, da bi u 12. Srbin oduzeo servis rivalu i poveo sa 1:0. U nastavku je Krajinović odigrao fantastičan drugi set i zasluženo se plasirao u glavni žreb US opena.

Kada je reč o damama, Aleksandra Krunić je takođe napravila sjajan rezultat. Mlada Srpkinja je bila bolja od Čehinje Siniakove 2:1 (7:5, 0:6 i 6:0). Bio je ovo čudan meč. Posle izjednačene borbe u prvom setu u kojoj je tas na vagi prevagnuo na stranu Krunićeve, u drugom je protivnica potpuno zablistala i sa maksimalnih 6:0 stigla do izjednačenja. Odlučujući deo igre je bio repriza drugog seta, s tim da je sada Aleksandra slavila sa 6:0 i stigla do plasmana u glavni žreb Gren slema u Njujorku.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter