0
Tenis

Lajović ‘biciklom’ kreće za Njujork

Objavljeno: 13.08.14 u 22:01

Bliska veza i komplementarnost biciklizma i vrhunskog tenisa potvrđena je na veoma zanimljivom događaju koji se – uprkos nesnosnoj toploti kojoj bi se teško oduprli i najbolji profesionalci iz oba ova sporta – održao u Beogradu. Zvanično je otvoren prvi “Capriolo Sport Centar” našeg najvećeg proizvođača bicikala za rekreativne i profesionalne vozače na Novom Beogradu, a čast da svečano preseče traku ovim povodom pripala je aktuelnom “drugom reketu Srbije”, mladom teniskom asu, Dušanu Lajoviću, pred sam polazak na Ju-Es Open u Njujorku i, posle njega, Dejvis Kup meč za opstanak u Svetskog grupi, Indija-Srbija u Bangaloru!

Dusan Lajovic i Dragan Lukic

Ova interesantna saradnja, inspirisana velikodušnim gestom direktora kompanije “Capriolo” Dragana Lukića, inače poznatog teniskog aktiviste iz Vojvodine da – kao čestitku i podstrek za odlične rezultate u aktuelnoj sezoni – pokloni Dušanu Lajoviću najbolji bicikl iz Capriolo game kao reakciju na intervju za naše medije sa Vimbldona, oduševila je sve prisutne koji su svojim prisustvom uveličali otvaranje ovog izuzetnog biciklističkog centra u naselju Belvil.

Popularni Duci je stekao veliki broj novih poklonika, koji su iskoristili ovu sjajnu sportsku prigodu da ga pitaju kako je bilo trenirati sa Nadalom protekle nedelje na Majorci, gde namerava da vozi svoj novi Capriolo bicikl, koji su mu planovi za ostatak sezone…

“Oduševljen sam sjajnim gestom gospodina Lukića i kompanije Capriolo da mi poklone ovaj sjajan bicikl, koji jedva čekam da koristim! Vožnja bicikla je danas sastavni deo kondicionih priprema za vrhunske tenisere, a pošto u Capriolu izuzetno dobro znaju šta je sve potrebno da se danas postižu zapaženi rezultati u tenisu, njihova pažnja je utoliko vrednija i važnija. Obećavam da cu u Srbiju uskoro “dovesti” svoj prvi ATP trofej, baš na Capriolo biciklu!” – našalio se Dušan Lajović u zahvalnici svojim domaćinima.

“Nama je velika čast i zadovoljstvo da je ovako važan događaj za našu kompaniju – otvaranje prvog Capriolo Sport Centra na Novom Beogradu – uveličan prisustvom naših dragih partnera i prijatelja, a naročito pravim ambasadorom našeg sporta i izuzetnim momkom u svakom smislu, teniserom Dušanom Lajovićem. Veoma smo srećni sto nam se ukazala ova prilika da uspostavimo sportsko prijateljstvo i saradnju sa njim – za koje se nadam da će trajati godinama, taman koliko i naši zajednički uspesi. Pozivam sve naše sugrađane da, stopama Dušana Lajovića, dođu u Capriolo Sport Centar i otkriju koliko je bavljenje biciklizmom deo savremenog načina života, a samim time i važno za njihovo dobro zdravlje, raspoloženje, druženje i opšte pozitivno stanje duha i tela!” – napomenuo je u svom obraćanju prisutnima gospodin Dragan Lukić, direktor firme Capriolo.

Capriolo je ispunio želju i obradovao Dušana Lajovića – a svi mi ga bodrimo da se što pre obistine njegove reči i prvi ATP trofej sa njegovim imenom stigne u Beograd!

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter