0
Tenis

Bojana Jovanovski stala u finalu Bakua

Objavljeno: 27.07.14 u 11:24

Srpska teniserka Bojana Jovanovski nije uspela da se okiti titulom WTA turnira u Bakuu pošto je danas poražena u finalu od Eline Svitoline sa 0:2 u setovima.

Bojana Jovanovski

Srpska teniserka ekspresno je izgubila prvi set rezultatom 6:1. Uprkos debaklu u prvom setu, naša igračica je uspela da stane na noge, dođe do svoje igre i zaigra znatno angažovanije i bolje u nastavku susreta.

Međutim, Ukrajinka je pobedila i u drugom setu rezultatom 7:6 u taj-brejku sa 7:2 i na taj način je stigla do titule. Jovanovski je na ovaj način izgubila prvi međusobni meč protiv ukrajinske teniserke i propustila priliku da se domogne trećeg trofeja u karijeri.

Turnir u Bakuu iznosio 250.000 dolara od čega će 43.000 pripasti pobednici, plus 280 WTA bodova.  Jovanovski će, ipak, morati da se zadovolji „utešnom“ nagradom i čekom na 21.400 dolara i 180 WTA poena što će popraviti njen plasman na rang listi najboljih teniserki sveta koja će biti objavljena u ponedeljak.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter