0
Tenis

Jelena i Ana slobodne u prvom kolu Majamija

Objavljeno: 18.03.14 u 09:48

Najbolje rangirana srpska teniserka Jelena Janković igraće u drugom kolu WTA turnira premijer serije u Majamiju sa pobednicom duela između Belgijanke anine Vikmajer i Amerikanke Varvare Lepčenko, određeno je danas žrebom.

jelena jankovic
Jankovićeva je postavljena za sedmog nosioca na turniru i slobodna je na startu. U nastavku takmičenja njena potencijalna protivnica je Garbine Muguruza iz Španije, u osmini finala Dankinja Karolina Voznjacki, a u četvrtfinalu drugi nosilac, Kineskinja Na Li.

Ana Ivanović je kao 12. nosilac takođe slobodna na startu, a u drugom kolu igraće sa pobednicom duela između Kineskinje Šuai Žang i Amerikanke Lorin Dejvis.

Potencijalne rivalke u nastavku takmičenja su Italijanka Flavija Peneta, pobednica turnira u Indijan Velsu, u osmini finala Čehinja Petra Kvitova, a u četvrtfinalu Ruskinja Marija Šarapova.

Bojana Jovanovski startuje mečom protiv Švajcarkinje Romine Oprandi, a, ukoliko pobedi, već u drugom kolu čeka je treći nosilac, Poljakinja Agnješka Radvanjska.

Naredne potencijalne protivnice su Ruskinja Jelena Vesnina i Kanađanka Eženi Bušar.

Ženski turnir u Majamiju igra se za ukupan nagradni fond od 5,42 miliona dolara, a titulu brani Amerikanka Serena Vilijams.

hotsport.rs/tanjug.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter