0
Tenis

FOTO: STARSPORT

Vraneš: Daćemo sve od sebe

Objavljeno: 05.02.14 u 21:40

Trener ženske teniske Fed kup reprezentacije Srbije Dejan Vraneš ocenio je u sredu da Kanađanke jesu favoritkinje u duelu sa njegovim izabranicama koje ipak imaju šansu za pobedu, prenosi agencija Beta.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Daćemo sve od sebe u duelu s Kanadom. Pripremićemo se maksimalno dobro za duel, u kojem su oni favoriti… Predvodi ih Evgeni Bušard, koja je posle Australijan opena i načinjenog rezultata puna samopouzdanja, ali i mi imamo šansu za dobar rezultat“, rekao je Vraneš na konferenciji za novinare u Kanadi.

Duel Kanade i Srbije igraće se 8. i 9. februara za plasman u plej-of za popunu Svetske grupe A Fed kupa.

Tim Srbije je u Kanadu stigao u nedelju uveče, a dan posle su trenirale Jovana Jakšić i Nina Stojanović, kojima je Vraneš poželeo dobrodošlicu u reprezentaciju.

„Srećan sam što smo se svi napokon okupili. Atmosfera je dobra, uslovi za igru su korektni, iako postoje mali problemi sa terenom, ali siguran sam da će biti otklonjeni, a u svakom slučaju isto je za nas i za kanadski tim“, kazao je on.

Vraneš je rekao da se ekipa prilagodila terenu u Kanadi i dodao da je srećan što predvodi „mlad i pespektivan tim“.

hotsport.rs/beta.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter