0
Tenis

Stojanović ispala u polufinalu, Jorović u finalu dubla!

Objavljeno: 23.01.14 u 09:51

Po svemu sudeći, Srbija ne treba da brine za tenisku budućnost. Dve srpske juniorske predstavnice upisale su zapažene rezultate na ovogodišnjem Australijan openu u juniorskoj konkurenciji.

2014 Australian Open - Day 3

Nina Stojanović je u dublu sa Ruskinjom Anastasijom Komardinom ispala u polufinalu dubla od ukrajinsko-ruskog para Kalinina-Kuličkova sa 2:0 u setovima (7:5, 7:6), s tim što treba dodati da su Ukrajinka i Ruskinja ujedno prvi nosioci u dublu. Ovo nije bio naročito dobar dan za Stojanovićevu s obzirom da je ranije istog dana, ostvarila solidan rezultat ali ispala i u četvrtfinalu singla od Kineskinje Sun sa 2:0 (6:3, 7:5).

Veliki uspeh je ostvarila Ivana Jorović koja je u dublu sa Britankom Bulter savladala australijski dubl Bejns-Tjandramuli sa 2:1 (6:4, 3:6, 10:5) za 77 minuta na terenu!

Malo je falilo da gledamo srpsko finale, ali dobro je i ovako, držimo palčeve Ivani da i ona poput Novaka prethodnih nekoliko godina, podigne trofej u Australiji.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter