0
Tenis

Rodžer Federer novi Del Potrov agent

Objavljeno: 12.12.13 u 18:47

Federer

Nekada najbolji teniser sveta Rodžer Federer osnovao je agenciju za predstavljanje sportista koja trenutno zastupa jednog od najpoznatijih tenisera na ATP listi, Argentinca Huana Martina del Potra.

Prema pisanju “Njujork tajmsa“, kompanija će biti u Klivelndu gde živi Godsik, inače muž nekadašnje američke teniserke Meri Džo Fernandes, i zvaće se ‘Tim8’ (Team8).

Interesantno je da je ova agencija koja se još nalazi u povoju dobila jako ozbiljno ime za klijenta. Radi se o Huanu Martinu Del Potru, a njemu će se uskoro priključiti i Bugarin Grigor Dimitrov.

„Pokušavamo da napravimo butik agenciju koja će voditi računa o malom broju stabilnih i velikih sportista. Pokušavamo da napravimo dobru selekciju. Neke druge agencije pokušavaju da dovedu što više igrača i nadaju se da će neki od njih ostati i uspeti. Mi nećemo tako raditi“ kazao je Godisk.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter