0
Tenis

Ana se razbudila na vreme

Objavljeno: 30.09.13 u 08:22

Ana_Ivanovic_Qatar_Open

Nakon Bojane Jovanovski u 2. kolo turnira u Pekingu, koji se igra za nagradni fond od 5.185.625 dolara, plasirala se i Ana Ivanović koja je na startu savladala Italijanku Flaviju Penetu sa 7:6(9), 6:1, posle jednog i po sata igre.

Nije počeo dobro meč za srpsku teniserku pošto je Italijanka povela sa 4:0, a potom i sa 5:1 što joj je dalo priliku da dva puta servira za osvajanje prvog seta. Međutim, u pravom trenutku je Ivanovićeva „počela“ da igra, vezala je pet osvojenih gemova, ali je do trijumfa morala ipak da dođe tek u taj-brejku i to tako što je realizovala tek petu set loptu.

Drugi set je bio sasvim drugačija priča pošto je trajao svega 28 minuta, a Peneta je u njemu osvojila samo jedan gem i to na početku, da bi potom terenom zagospodarila Ana došavši do četvrte pobede i u isto toliko duela protiv Italijanke.

U narednom kolu Ivanovićeva ne bi trebalo da ima težak zadatak pošto je očekuje duel sa boljom iz dvoboja kvalifikantkinje Polone Hercog iz Slovenije i Portorikanke Monike Puig.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter