0
Dejvis kup

Navratil: U Beogradu nas očekuju fudbalski navijači

Objavljeno: 16.09.13 u 11:34

jaroslav-navratil

Dejvis kup reprezentacija Srbije će u finalu ovog takmičenja sredinom novembra u Beogradu dočekati selekciju Češke, aktuelnog šampiona, a naš protivnik vrlo dobro zna šta ga čeka u Kombank areni pošto su i 2010. godine gostovali na istom mestu samo što je tada to bio meč polufinala.

„To je jedan od najgorih terena na kojem smo igrali. Na tribinama nisu teniski navijači, već fudbalski i iskusli smo to. Moraćemo da se izborimo i sa tim tokom finala. Moji momci će morati da zbiju redove u Beogradu, i iako budu uspeli u tome, siguran sam da uspeh neće izostati“ – rekao je selektor Češke reprezentacije Jaroslav Navratil.

Česi inače već sada pritisak prebacuju na Janka Tipsarevića izjavama da očekuju poene u duelima njihovih tenisera protiv našeg srpskog igrača „velikodušno“ prepuštajući Srbiji bodove iz duela u kojima će jedan od učesnika biti Novak Đoković.

hotsport.rs/mondo.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter