0
ATP

Novak: Rafa je previše dobar, Rafa: Novak je neverovatan igrač

Objavljeno: 10.09.13 u 08:26

novak-rafa-razgovor

Novak Ðoković je posle poraza u finalu Ju Es Opena rekao da je Rafael Nadal zaslužio da osvoji trofej jer je pružio sjajnu partiju.

„Čestitam Rafi i njegovom timu, bio je previše dobar. Zaslužio je da osvoji ovaj trofej. Kada dođe španska kraljica da vas gleda, onda “kapa dole“. Velika privilegija je boriti se za ovaj trofej. Vraćam se sledeće godine, hvala navijačima na podršci“ – kazao je Ðoković odmah posle meča.

I sa druge strane su stigle kurtoazne reči.

„Ovo je sve vrlo emotivno za mene. Svi u mom timu znaju koliko mi je ovaj meč značio. Uvek je poseban osećaj igrati protiv Novaka. Niko ne može da podigne moj nivo igre kao on. Čestitam ti Novače, neverovatan si igrač. Siguran sam da ćeš karijeru završiti kao jedan od najboljih tenisera u istoriji“ –  poručio je Nadal.

Špancu je ovo bila 13. Gren slem titula u karijeri, čime je došao na treće mesto „večne“ liste, iza Rodžera Federera (17) i Pita Samprasa (14), a na ATP listi koja bi trebalo uskoro da izađe imaće samo 120 bodova zaostatka za Đokovićem koji će još nekoliko nedelja provesti na prvom mestu.

hotsport.rs/tanjug.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter