0
ATP

Novak: Došao sam da pobeđujem

Objavljeno: 06.09.13 u 08:54

djokovic_2450013b

Novak Đoković je posle pobede nad Mihailom Južnjim u četvrtfinalu Ju Es Opena zbog čega se desilo da Rus osvoji treći set, ali je i dodao da mu je samopuzdanje na vrhunskom nivou.

„Dozvolio sam mu da se vrati u meč jer sam forsirao neke udarce, bio sam pasivan i dozvoljavao sam mu da uđe u teren što je on koristio i često je prilazio mreži. Međutim, samopuzdanje mi je na vrhunskom nivou jer sam sve mečeve dobio dominantno, čak i danas kada sam izgubio set kontrolisao sam sve na terenu. Četvrtfinale je iza mene, sledi polufinale i želim da pobedim zbog toga sam ovde“ – rekao je Đoković.

Srpski teniser će sedmi put uzastopno igrati makar u polufinalu Ju Es Opena odnosno ukupno 14. put uzastopno na nekom od Gren slemova.

„Na tim turnirima uvek pokušavam da odigram najbolje što mogu, a Otvoreno prvenstvo SAD je posebna priča pošto se igra na najvećem teniskom stadionu i često u noćnim terminima, a publika je potpuno uključena u dešavanja na terenu i atmosfera je odlična“ – objasnio je Novak.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter