0
ATP

I Monako prejak za Tipsu

Objavljeno: 07.05.13 u 12:56

Janko Tipsarevic 444

Janko Tipsarević nastavlja da niže loše rezultate u tekućoj sezoni pošto je već u 1. kolu Masters turnira u Madridu poražen od Argentinca Huana Monaka sa 2:0, po setovima 7:6(5), 6:3, posle jednog sata i 40 minuta igre.

Dobro je Janko otvorio meč protiv borbenog Argentinca, napravio je brejk u četvrtom gemu, a zatim poveo i sa 4:1. Međutim, tada je usledio pad u njegovoj igri, najpre je Monako vratio brejk, potom je Janko ponovo stekao prednost i tu je praktično bio kraj. Argentinac je ponovo uzvratio izborio taj-brejk, a u njemu je iskoristio treću od tri uzastopne set lopte.

U drugom setu nije bilo dileme ko će doći do pobede pošto je Monako prvi uspeo da oduzme servis gem Janku, koji je u pauzi između petog i šestog gema zatražio medicinski tajm-aut. Usledila su još dva uzastopna osvojena gema iskusnog Argentinca koji je potom lako priveo meč kraju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter