0
Tenis

Jovanovski i Vraneš veruju u uspeh

Objavljeno: 20.04.13 u 19:33

nemacka-srbija-fedkup

Uprkos porazu od Anđelik Kerber Bojana Jovanovski nije klonula duhom i nada se da će u sutrašnjem duelu sa Monom Bartel popraviti utisak odnosno doneti pobedu Fed kup reprezentaciji Srbije.

„Nisam zadovoljna, mislim da sam mnogo bolje da odigram. Dosta je uticalo to što sam malo igrala u poslednje vreme zbog povrede. Bio je ovo i moj prvi meč na šljaci, igrala sam sa dosta oscilacija što me je uz dosta duplih grešaka koštalo pobede. Probaću za sutra da se spremim što bolje i da probam da ispravim ove stvari i pokušaću da dođem do pobede“ – rekla je Bojana.

Za razliku od naše reprezentativke selektor Dejan Vraneš nije bio previše nezadovoljan, naprotiv.

„Ana je odigrala odličan meč protiv igračice sa kojom je imala negativan skor. Uspela je posle pada u drugom setu da se vrati u meč i donese nam pobedu koja nam mnogo znači. Pre Bojaninog meča sa Kerberovom nisam bio optimista, ali je naša igračica u većem delu meča bila bolja na terenu. Propustila je neke svoje prilike, ali imamo razumevanja za nju jer dugo nije igrala pre ovog duela što je bilo primetno. Mislim da imamo šansu, pokušaćemo da izvučemo pouke i da se što bolje spremimo kako bi sutra pobedili“ – kazao je Vraneš.

Ženske reprezentacije Nemačke i Srbije u nedelju će odlučivati o opstanku u Svetskoj grupi Fed kupa, a rezultat posle prvog dana je 1:1.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter