0
Dejvis kup

Mudri Amerikanci

Objavljeno: 16.02.13 u 22:23

Novak

Dejvis kup reprezentacija Srbije će od 5. do 7. aprila u okviru četvrtfinala ovog takmičenja da gostuje selekciji SAD u glavnom gradu Ajdaha – Bojsiju. Američka teniska federacija mudro je odabrala ovaj grad koji se nalazi na nešto više od 800 metara nadmorske visine kako bi ionako snažni servisi njihovih reprezentativaca Džona Iznera i Sema Kverija dobili još više na brzini.

„Tačno je da ne moramo da menjamo vremenske zone, jer u Ajdaho idemo posle turnira u Majamiju i samim tim biće nam lakše da se prilagodimo uslovima. Međutim, nadmorska visina će ići u korist Izneru i Kveriju, koji su visoki momci i serviraju preko 220 kilometara na sat. Amerikanci su mudro izabrali ovaj grad, za koji, priznajem do sada nisam čuo“ – rekao je Novak Đoković u izjavi za Večernje novosti.

Pored Đokovića Srbiju bi u ovom meču trebalo da predstavljaju Janko Tipsarević, Viktor Troicki i Nenad Zimonjić, dok će na drugoj strani uz već spomenute Iznera i Kverija verovatno biti braća Brajan. Bolji iz ovog meča u polufinalu će se sastati sa pobednikom duela Kanada – Italija.

Srbija i SAD su se prethodni put sastali 2010. godine kada su naši reprezentativci u Beogradskoj areni trijumfovali sa 3:2.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter