1
Tenis

Arapski dolari leče sve

Objavljeno: 11.02.13 u 20:59

Jelena-Jankovic

Poput Ane Ivanović i Jelena Janković se naprasno oporavila od povrede zbog koje je propustila učešće u Fed kup reprezentaciji Srbije u duelu protiv Slovačke.

Jankovićeva je u ponedeljak u paru sa Ruskinjom Verom Duševinom na turniru u Dohi, čiji nagradni fond iznosi 2.369.000 dolara, poražena u meču 1. kola od Francuskinje Karoline Garsije i Amerikanke Kristine Mekhejl sa 2:0, po setovima 6:3, 7:5.

Priliku za popravni Jankovićeva će imati već u utorak kada će u singl konkurenciji odmeriti snage sa Rumunkom Monikom Nikulesku.

Zanimljivo je da su dve najboljeplasirane srpske teniserke bile prijavljene za Fed kup meč protiv Slovačke, i pored toga što su prošle godine najavile povlačenje iz reprezentacije Srbije i da su se potom naprasno obe povredile. Međutim, to ih nije sprečilo da krenu put Dohe i već danas odigraju svoje mečeve, Jankovićeva čak u dubl konkurenciji što veoma retko radi.

Čini se da su arapski petrol-dolari najbolji lek za sve povrede.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Arapski dolari leče sve | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. What a super blog! to a great deal info and a extremely short lifestyle hehehehe continue to keep it up, excellent operate
    sJasonBlacke

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter