1
Tenis

Ne igra se dubl

Objavljeno: 10.02.13 u 18:49

vranes-teniserke

Selektori Fed kup reprezentacija Srbije i Slovačke Dejan, Vraneš i Matej Liptak, odlučili su da meč dublova ne bude odigran pošto je već poznat ukupni pobednik duela.

Razlog za ovakvu odluku je pre svega dugačak meč između Jane Čepelove, koja je bila planirana za meč parova, i Bojane Jovanovski, ali i zbog povreda nekoliko igračica.

Slovačka je tako ukupnim rezultatom 3:1 obezbedila plasman u polufinale u kojem će igrati protiv Rusije, dok će se Srbija boriti za opstanak u Svetskoj grupi, a ima protivnike će saznati tokom naredne nedelje (Švajcarska, Nemačka, Španija i Argentina ili Švedska).

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Ne igra se dubl | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. I am tottaly a new fan of that blog! I enjoy blogs and am happy to find this place where i can gush about all things!
    uKristenBoeB

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter